1. apparatuur
  2. Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm.

Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm.

De Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm is de perfecte pan om je favoriete gerechten te maken. De pan is gemaakt van duurzaam materiaal en is daardoor uiterst stevig. Ook is hij voorzien van de unieke Tefal Thermo-Signal stip die rood kleurt wanneer de juiste temperatuur is bereikt. Hierdoor ben je verzekerd van een perfect resultaat. Daarnaast is de pan voorzien van de unieke antiaanbaklaag waardoor je weinig vet nodig hebt. Dit houdt je gerecht gezond en verstandig. Wat het schoonmaken betreft is de Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm ook erg handig. Je kunt de pan namelijk gewoon in de vaatwasser doen. Echter is het ook mogelijk om hem met de hand te wassen, waardoor de levensduur van de pan toeneemt.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip kleurt gelijkmatig rood als de juiste baktemperatuur bereikt is. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot maximaal 175 graden Celsius. Je hebt weinig olie of boter nodig tijdens het bakken dankzij de antiaanbaklaag.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder verslijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Virtuoso Wokpan 28 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen