1. apparatuur
  2. BK Fortalit Frituurpan 24 cm.

BK Fortalit Frituurpan 24 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Fortalit Frituurpan 24 cm. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Fortalit Frituurpan 24 cm.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Fortalit Frituurpan 24 cm.

Met de BK Fortalit Frituurpan 24 cm is het eenvoudig om je favoriete snacks te frituren. Deze pan is gemaakt van geëmailleerd plaatstaal en heeft een handig frituurmandje, waarmee je het voedsel veilig in de hete olie kunt laten zakken. De pan houdt de warmte goed vast, waardoor de temperatuur constant blijft en je snacks goed gaar worden. Na het frituren gebruik je de pootjes aan de onderzijde van het frituurmandje om de snacks uit te laten lekken boven de pan. Deze frituurpan is ook handig om te gebruiken voor het maken van gehaktballen of stoofvlees. Na gebruik is het makkelijk om de pan schoon te maken, want je kunt 'm gewoon in de vaatwasser zetten. Kortom, met de BK Fortalit Frituurpan 24 cm kun je eenvoudig je favoriete snacks frituren en ander voedsel bereiden.

Pluspunten
  • Dankzij het meegeleverde mandje is deze pan ook geschikt om te frituren. De geëmailleerde binnenzijde is glad, zodat ingrediënten niet aan de pan plakken en je hem gemakkelijk schoonmaakt. De braadpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor 'ie sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over BK Fortalit Frituurpan 24 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Fortalit Frituurpan 24 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van BK Fortalit Frituurpan 24 cm. bestaat uit Emaille. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Fortalit Frituurpan 24 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Fortalit Frituurpan 24 cm., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.