1. apparatuur
  2. KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm.

KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm. van KitchenAid de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm.

Merk

KitchenAid

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm.

Met de KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm haal je drie pannen in huis met een grote variëteit aan gebruiksmogelijkheden. De pannen hebben een anti-aanbaklaag waarmee je weinig of geen olie of boter nodig hebt om te bakken. Daardoor is deze set gezonder dan vergelijkbare pannen. Deze pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie. Daarnaast kun je de pannen tot 160 graden Celsius in de oven gebruiken. Na gebruik mag de pan in de vaatwasser om de levensduur te verlengen, maar je kunt je de pan ook het beste met de hand afwassen. Deze pannenset is dus een aanwinst voor eenieder die gezond en gemakkelijk wil bakken.

Pluspunten
  • De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 160 graden Celsius. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je weinig olie of boter hoeft te gebruiken tijdens het bakken. Aluminium pannen zijn licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan midden- en topklasse pannen.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm., kun je contact opnemen met KitchenAid of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen