1. apparatuur
  2. Tefal Resource Koekenpan 28 cm.

Tefal Resource Koekenpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Resource Koekenpan 28 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Resource Koekenpan 28 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Resource Koekenpan 28 cm.

De Tefal Resource Koekenpan 28 cm is perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Het is een milieuvriendelijke pan, gemaakt van 100% gerecycled aluminium. Deze pan heeft een krasbestendige titanium coating waardoor je zelfs een metalen keukenhulp kunt gebruiken. De pan is ook voorzien van de Thermo-Signal die effen rood kleurt wanneer de juiste baktemperatuur bereikt is. Het is mogelijk om de pan te gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief inductie en zelfs in de oven tot 175 °C. De Tefal Resource Koekenpan 28 cm is multifunctioneel. Je kunt er vlees, vis en aardappeltjes voor 4 personen in bakken. Daarnaast is de pan uitgerust met een handige schenkrand waardoor je vocht gemakkelijk kunt afgieten. Deze koekenpan is een effectief kookhulpmiddel dat je maaltijden snel en gemakkelijk kunt bereiden.

Pluspunten
  • Door de diameter van 28 centimeter kunt u grote stukken vlees bakken. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt rood als de juiste baktemperatuur wordt bereikt. U hoeft weinig olie of boter te gebruiken tijdens het bakken, dankzij de antiaanbaklaag.

Minpunten
  • De pan is niet vaatwasser bestendig, maar je dient deze met de hand te reinigen.

Veelgestelde vragen over Tefal Resource Koekenpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Resource Koekenpan 28 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal Resource Koekenpan 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Resource Koekenpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Resource Koekenpan 28 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen