1. apparatuur
  2. Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm.

Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm.

De Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm is een uitstekende keuze voor het bereiden van je favoriete gerechten. De pan is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is verrijkt met mineralen wat resulteert in een krasbestendige coating. Met de glazen deksel kun je jouw gerechten gemakkelijk in de gaten houden en houd je het kookproces goed in de gaten. Door de Thermo-Signal stip weten kokken precies wanneer de pan heet genoeg is om je eten erin te doen. Wanneer de stip effen rood kleurt, is de pan klaar om het eten te garen. Zo bereid je jouw vlees lekker knapperig van buiten en mals van binnen. Na gebruik kun je de pan eenvoudig schoonmaken met de hand. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie. Met de Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm maak je altijd een perfect gerecht.

Pluspunten
  • Met de glazen deksel kun je gerechten langzaam koken en de temperatuur in de gaten houden zonder warmteverlies. De Tefal Thermo-Signal stip blijft rood totdat de juiste baktemperatuur bereikt is. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 175 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan

    .

    Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een midden- en bovenklasse pan. De.

Veelgestelde vragen over Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen