1. apparatuur
 2. BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs.

BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs.

Met de BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs kun je eenvoudig een heerlijke gebakken aardappel bereiden voor je gezin. Deze pan is milieuvriendelijk en voorzien van een sterke keramische baklaag, waardoor je kortere en hete bereidingstijden hebt en de smaak en vitaminen behouden blijven. Ook is de pan krasbestendig en antiaanbaklaag voorzien, waardoor je deze langer kunt gebruiken. Met de aluminium pan heb je een goede warmteverdeling en is hij ook licht van gewicht. Hierdoor kun je de pan met de koude handgreep veilig verplaatsen naar de eettafel, zonder dat je je handen brandt. Na het eten is het geen probleem om de pan schoon te maken. Je was de pan met lauw water en een beetje afwasmiddel. Zo heb je altijd een schone en frisse pan voor het volgende gerecht!

Pluspunten
 • De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie en gebruik in de oven tot 160 graden Celsius

  .

  De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen waardoor je ingrediënten snel krokant bakt

  .

  Een aluminium pan is licht van gewicht, waardoor het makkelijk is om te verplaatsen.

Minpunten
 • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een midden- en bovenklasse pan.

Veelgestelde vragen over BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen