1. apparatuur
 2. Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm.

Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm.

Met de Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm heb je een compleet set aan handige pannen in huis. De koekenpannen hebben een 5-delige keramische baklaag, waardoor je er zonder problemen aardappelen en vlees in kunt bakken. Hierdoor is de baklaag ook krasbestendig en bevat deze geen schadelijke chemische stoffen. Met de Thermo-Signal stip weet je precies wanneer de pan op temperatuur is. De stip kleurt namelijk effen rood als de pan warm genoeg is. Ook de hapjespan is een waardevolle aanvulling op de set. Hiermee maak je eenvoudig eenpansgerechten. Na het klaarmaken van de maaltijd kun je de pannen makkelijk afwasbaar maken in de vaatwasser.

Pluspunten
 • In deze pannenset zit ook een hapjespan, zodat je roerbak- en stoofschotels kunt maken

  .

  De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt

  .

  De Tefal Thermo-Signal stip wordt even rood als de juiste baktemperatuur bereikt is.

Minpunten
 • Deze pannen hebben een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor ze eerder slijten en minder stevig zijn dan pannen van de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.