1. apparatuur
  2. Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm.

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm.

De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm maakt het bakken een stuk gemakkelijker. De extra titanium baklaag is 3 keer sterker dan andere Tefal koekenpannen. Zo bak je gezonder, voorkom je krassen en bak je met weinig boter tot 3 hamburgers. Met de Tefal Thermo-Signal weet je precies wanneer de pan de juiste temperatuur bereikt. Er is geen hand boven de pan meer nodig. Als je klaar bent met bakken, was je de pan met de hand af voor een lange levensduur. De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm is voorzien van een extra dikke bodem, waardoor de hitte gelijkmatig verdeeld wordt. De rubber greep zorgt voor een goede grip en is hittebestendig. De koekenpan is ook makkelijk te reinigen en geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Kortom, deze koekenpan is een echte aanwinst voor iedere keuken.

Pluspunten
  • De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 160 graden Celsius. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je weinig olie of boter nodig hebt tijdens het bakken. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood als de juiste baktemperatuur bereikt is.

Minpunten
  • Aluminium houdt de warmte minder goed vastgehouden.

Veelgestelde vragen over Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.