1. apparatuur
  2. Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Mat Zwart.

Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Mat Zwart.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Mat Zwart. van Le Creuset de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Mat Zwart.

Merk

Le Creuset

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Mat Zwart.

Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Mat Zwart is een echt kookmeesterwerk. Deze pan is gemaakt van robuust gietijzer, dat voor een gelijkmatige warmteverdeling zorgt. Hierdoor kan je eerst de ingrediënten sauteren en vervolgens garen. De hoge wanden zorgen ervoor dat de warmte goed wordt vastgehouden, waardoor je geen energie verspilt. Deze hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen, zodat je op elke kookplaat je gerecht klaar kunt maken. Na gebruik is het belangrijk om de pan af te wassen met warm water en een zachte spons om de kwaliteit ervan te behouden. Deze Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Mat Zwart is een must-have voor iedere kok die op zoek is naar een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig keukengerei.

Pluspunten
  • Le Creuset biedt een levenslange garantie voor deze pan. Deze pan heeft een hoogwaardige constructiekwaliteit waardoor hij stevig is en lang meegaat. Deze bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Minpunten
  • De bakpan is niet geschikt om te gebruiken in de oven.

Veelgestelde vragen over Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Mat Zwart.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Mat Zwart. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Mat Zwart. bestaat uit Gietijzer. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Mat Zwart. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Mat Zwart., kun je contact opnemen met Le Creuset of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen