1. apparatuur
  2. BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs.

BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs.

Product naam: BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs. Productomschrijving: Bereid een heerlijke maaltijd in de BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs. Deze pan is onderdeel van de Balans serie die bekend staat om het gebruik van duurzame materialen. Je gebruikt de pan op alle warmtebronnen, waaronder inductie. De dikke bodem zorgt ervoor dat je eten snel warm wordt. De keramische aanbaklaag beschermt de pan tegen krassen en gaat langer mee. De glazen deksel zorgt ervoor dat je het kookproces in de gaten kan houden en warmteverlies tegengaat. Je maaltijd gaart hierdoor sneller. Om de levensduur van de pan zo lang mogelijk te houden, raden we aan om de pan met de hand af te wassen.

Pluspunten
  • Met de glazen deksel kook je gerechten langzaam en houd je de temperatuur in de gaten zonder warmteverlies. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven tot aan 160 graden Celsius gebruikt worden. De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je je ingrediënten snel krokant kunt bakken.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen