1. apparatuur
 2. GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm.

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm. van Greenpan de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm.

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm.

De GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 & 28 cm biedt een ideale basis voor het koken van lekkere gerechten. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je geen vetstof hoeft te gebruiken en je gerechten dus gezond bereidt. De pans hebben een hittebestendige keramische baklaag die bestand is tegen hoge temperaturen. Ook is deze baklaag vrij van PFAS-stoffen. De pans hebben een diameter van 24 en 28 centimeter. Hiermee kun je lekkere maaltijden bereiden die in korte tijd klaar zijn. Je kunt er gemakkelijk een stukje vlees bakken in de kleine pan en in de grote pan een aardappelgerecht. Na gebruik kun je de pans gewoon in de vaatwasser doen, zodat je geen omkijken hebt naar het afwassen. Met deze koekenpannenset haal je een duurzame en betrouwbare set in huis die gemakkelijk te gebruiken is.

Pluspunten
 • De pan van GreenPan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS

  .

  De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, met inbegrip van inductie en gebruik in de oven tot 180 graden Celsius

  .

  De keramische baklaag is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt.

Minpunten
 • Aluminium houdt de warmte minder goed vastgehouden.

Veelgestelde vragen over GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm., kun je contact opnemen met Greenpan of de winkel van aankoop.