1. apparatuur
 2. WMF FusionTec Mineral Koekenpan 24 cm.

WMF FusionTec Mineral Koekenpan 24 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is WMF FusionTec Mineral Koekenpan 24 cm. van WMF de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties WMF FusionTec Mineral Koekenpan 24 cm.

Merk

WMF

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van WMF FusionTec Mineral Koekenpan 24 cm.

Met de WMF FusionTec Mineral Koekenpan 24 cm kun je perfect vlees schroeien op hoge temperatuur. Deze pan is gemaakt van samengesmolten staal en natuurlijke mineralen, waardoor hij krasbestendig en onverwoestbaar is. Ook na intensief gebruik zal de pan er als nieuw uitzien. Het is dan ook niet voor niets dat WMF 30 jaar garantie geeft op deze koekenpan. Met deze pan kun je gemakkelijk 2 grote biefstukken bakken voor jou en je partner. Om de WMF FusionTec Mineral Koekenpan 24 cm te reinigen kun je deze in de vaatwasmachine zetten, maar wil je de pan extra lang mooi houden? Dan is het verstandig om de pan met de hand af te wassen. Zo kun je nog vele jaren genieten van deze kwalitatieve en duurzame koekenpan.

Pluspunten
 • Deze pan heeft een topklasse bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat

  .

  Deze pan is sterk en gaat erg lang mee. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie

  .

  Deze pan kan op alle warmtebronnen gebruikt worden, inclusief inductie. De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt

  .

  De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant kunt bakken.

Minpunten
 • De bakpan is niet geschikt voor gebruik in de oven.

Veelgestelde vragen over WMF FusionTec Mineral Koekenpan 24 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. WMF FusionTec Mineral Koekenpan 24 cm. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van WMF FusionTec Mineral Koekenpan 24 cm. bestaat uit Staal. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je WMF FusionTec Mineral Koekenpan 24 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent WMF FusionTec Mineral Koekenpan 24 cm., kun je contact opnemen met WMF of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen