1. apparatuur
 2. WMF Comfort Line Pannenset 4-delig.

WMF Comfort Line Pannenset 4-delig.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is WMF Comfort Line Pannenset 4-delig. van WMF de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties WMF Comfort Line Pannenset 4-delig.

Merk

WMF

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van WMF Comfort Line Pannenset 4-delig.

De WMF Comfort Line Pannenset 4-delig is gemaakt van robuust roestvrij staal dat duurzaam, zuurbestendig, vormvast, hygiënisch en smaakneutraal is. De set bestaat uit 3 hoge kookpannen met een diameter van 16, 20 en 24 centimeter en één lage kookpan van 20 centimeter. De handige loopgrepen blijven koel tijdens het koken, zodat je de pannen gemakkelijk vastpakt. Je houdt het kookproces in de gaten met de glazen deksel met stoomregulering. Dankzij de maataanduiding meet je water direct in de pan af. Het water giet je af met de gietrand. De universele bodem zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en is geschikt voor alle warmtebronnen. Met de WMF Comfort Line Pannenset 4-delig bereid je je maaltijden snel en gemakkelijk.

Pluspunten
 • Deze pannen hebben een uitstekende bouwkwaliteit, waardoor ze sterk en duurzaam zijn

  .

  Dankzij de handige litertekenen kun je vloeistoffen direct in de pannen afmeten

  .

  De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kunnen tot 250 graden Celsius (zonder deksel) en 180 graden Celsius (met deksel) in de oven worden gebruikt.

Minpunten
 • In deze kookpannenset is geen steelpan.

Veelgestelde vragen over WMF Comfort Line Pannenset 4-delig.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. WMF Comfort Line Pannenset 4-delig. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van WMF Comfort Line Pannenset 4-delig. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je WMF Comfort Line Pannenset 4-delig. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent WMF Comfort Line Pannenset 4-delig., kun je contact opnemen met WMF of de winkel van aankoop.