1. apparatuur
  2. Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm.

Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm.

De Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm is de perfecte keuze voor de dagelijkse kok. Met deze pan kun je meerdere gerechten maken, van grote stukken vlees en vis tot aardappeltjes voor 6 personen. De pan is gemaakt met een titanium coating die zorgt voor een stevige kwaliteit en een lange levensduur. Ingrediënten plakken niet vast, waardoor je zonder zorgen kunt koken. Daarnaast heeft de pan een Thermo-Signal, die effen rood kleurt bij de juiste baktemperatuur. Hierdoor weet je precies wanneer de pan de juiste temperatuur heeft. Voor het beste resultaat was je de Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm het best met de hand af. Dit voorkomt schade aan de titanium coating en zorgt ervoor dat je langer plezier hebt van de koekenpan. Met deze pan in huis ben je verzekerd van een goede maaltijd. Of het nu een familiediner of een avond met vrienden is, je bent klaar om te koken!

Pluspunten
  • Door de diameter van 32 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De Tefal Thermo-Signal stip wordt even rood als de juiste baktemperatuur is bereikt. Je hebt maar weinig olie of boter nodig voor het bakken dankzij de antiaanbaklaag.

Minpunten
  • Aluminium houdt de warmte minder goed vast.

Veelgestelde vragen over Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen