1. apparatuur
 2. BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm.

BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm.

De BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm is ontworpen voor gezonde, smaakvolle maaltijden. De keramische baklaag is PFOA vrij, waardoor er geen schadelijke chemische stoffen in je gerechten terecht komen. Deze baklaag is ook bestand tegen hoge temperaturen. Zo kunnen je ingrediënten snel krokant gebakken worden. Daarnaast is de wokpan geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie. Zo is de wokpan een echte aanwinst voor je keuken. Je verplaatst je gerechten ook eenvoudig naar de eettafel door de kunststof handgreep. Deze handgreep blijft tijdens het bakken koel, waardoor je geen pannenlap meer nodig hebt. Na gebruik was je de pan met de hand af. Met de BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm bereid je gezonde maaltijden met smaak. De BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm is een handige pan voor het bereiden van gezonde maaltijden. De keramische baklaag is PFOA vrij en bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant gebakken worden. Ook is de wokpan geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie. Je verpl.

Pluspunten
 • Een BK pan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij PFAS-vrij is

  .

  De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt

  .

  Een kunststof handgreep blijft koel, waardoor je de pan veilig naar de eettafel verplaatst. Een BK pan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij PFAS-vrij is

  .

  De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingredienten snel krokant bakt

  .

  Een kunststof handgreep blijft koel, waardoor je de pan veilig naar de eettafel verplaatsen.

Minpunten
 • De bakpan is niet geschikt om in de oven te gebruiken.

Veelgestelde vragen over BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm. bevindt zich in de .

Het basismateriaal van BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Simply Ceramic Keramische wokpan 28 cm., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen