1. apparatuur
 2. Kela Calido Braadpan 21 cm Zwart.

Kela Calido Braadpan 21 cm Zwart.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Kela Calido Braadpan 21 cm Zwart. van Kela de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Kela Calido Braadpan 21 cm Zwart.

Merk

Kela

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Kela Calido Braadpan 21 cm Zwart.

Kom koken met de Kela Calido Braadpan 21 cm Zwart. Deze pan is perfect voor kleine gezelschappen van 2 personen. Met 2,5 liter is de inhoud compact, maar groot genoeg om een heerlijke stoofmaaltijd te bereiden. Je kunt deze pan op alle warmtebronnen gebruiken, van inductie tot in de oven. Hierdoor kun je je bereiding wat langer laten sudderen. De gietijzeren afwerking zorgt ervoor dat je pan duurzaam is. De binnenkant is geëmailleerd waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Hierdoor houd je je gerecht langer warm. Na het eten is de pan makkelijk schoon te maken met een zacht sponsje. Geniet van een levenslange kookervaring met de Kela Calido Braadpan 21 cm Zwart.

Pluspunten
 • De braadpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 300 graden Celsius

  .

  Gietijzer is een duurzaam materiaal dat levenslang meegaat

  .

  De handgrepen zijn gelast, zodat er geen vuil tussen kan blijven zitten.

Minpunten
 • Een gietijzeren pan is redelijk zwaar en is moeilijker te verplaatsen dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Kela Calido Braadpan 21 cm Zwart.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Kela Calido Braadpan 21 cm Zwart. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Kela Calido Braadpan 21 cm Zwart. bestaat uit Gietijzer. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Kela Calido Braadpan 21 cm Zwart. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Kela Calido Braadpan 21 cm Zwart., kun je contact opnemen met Kela of de winkel van aankoop.