GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm. van Greenpan de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm.

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm.

De GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm zorgt voor gemak tijdens het koken. De pannen zijn gemaakt van duurzaam geproduceerde materialen, waardoor ze een lange levensduur hebben. De keramische antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je met weinig boter kunt bakken en dus gezonder kunt koken. Ook is de rechte rand van de pan prettig, want dit zorgt voor meer ruimte in de pan. Daarnaast krijg je 2 handige panbeschermers bij de set, om de pannen veilig op te bergen. Met de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm maak je heerlijke gerechten die je met gemak en gezondheid bereidt.

Pluspunten
  • De pan van GreenPan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS

    .

    Door de keramische baklaag heeft de pan minder snel slijtage dan een pan met een standaard antiaanbaklaag

    .

    De koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven te gebruiken tot een temperatuur van 220 graden Celsius.

Minpunten
  • Een aluminium pan houdt de warmte minder goed vast dan andere materialen.

Veelgestelde vragen over GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm., kun je contact opnemen met Greenpan of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen