1. apparatuur
  2. GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. van Greenpan de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

Met de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm ben je altijd klaar om heerlijke maaltijden te bereiden. De pannen zijn uitgerust met een anti-aanbaklaag van keramiek zonder PFAS en schadelijke stoffen. Zo kun je met weinig boter of olie gezondere gerechten klaarmaken. De 24 centimeter koekenpan is ideaal voor het bakken van vlees en de 28 centimeter versie is perfect voor het bereiden van aardappelen. Met de wokpan van 28 centimeter roerbak je eenvoudig verschillende groenten. Na gebruik kun je de pannen in de vaatwasser zetten, maar als je ze met de hand wast, zullen ze langer meegaan. De pannenset is geschikt voor alle warmtebronnen en maakt bereiden van maaltijden nog gemakkelijker. De GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is een complete set die je in huis haalt en die je perfect zal helpen om allerlei lekkere gerechten te bereiden.

Pluspunten
  • In deze pannenset zit ook een wokpan, zodat je ingrediënten kan roerbakken. De pan van GreenPan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant kan bakken.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor ze sneller slijten en minder duurzaam zijn dan midden- en topklasse pannen.

Veelgestelde vragen over GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm., kun je contact opnemen met Greenpan of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen