1. apparatuur
 2. Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm.

Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm.

De Tefal Virtuoso koekenpan 24 cm is een uitstekende aanwinst voor elke keuken. Het materiaal waar de pan van gemaakt is, is zeer duurzaam en je kunt je erop verlaten dat hij lang meegaat. De speciale antiaanbaklaag voorkomt dat je veel vet hoeft te gebruiken, waardoor je gezonder kunt eten. Ook is de Tefal Virtuoso koekenpan 24 cm geschikt om in de oven te gebruiken: je kunt je stuk vlees aanbraden en daarna in de oven laten garen. Ook het reinigen van de Tefal Virtuoso koekenpan 24 cm is heel gemakkelijk. Je kunt de pan gewoon in de vaatwasser doen. Wil je langer plezier hebben van de pan, dan is het aan te raden om `m met de hand af te wassen. Met de Tefal Thermo-Signal weet je altijd precies wanneer je de pan warm genoeg hebt om in te bakken. Kortom, de Tefal Virtuoso koekenpan 24 cm is een uitstekende keuze voor elke keuken.

Pluspunten
 • De Tefal Thermo-Signal stip kleurt constant rood als de juiste baktemperatuur is bereikt

  .

  De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 175 graden Celsius

  .

  U hoeft weinig olie of boter te gebruiken tijdens het bakken dankzij de antiaanbaklaag.

Minpunten
 • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen