1. apparatuur
  2. Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm.

Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm. van Demeyere de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm.

Merk

Demeyere

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm.

Met de aanschaf van de Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm maak je klaar voor een goede kookervaring. Beide pannen hebben een aluminium bodem van 5 millimeter dik, waardoor de warmte snel wordt verspreid en de warmtegeleiding optimaal is. Je kunt de pannen gebruiken op elke warmtebron, zowel elektrisch als gas, en je kunt ze ook gemakkelijk in de oven plaatsen. Daarnaast zijn de pannen voorzien van een titanium beschermlaag van 5 lagen. Deze laag zorgt ervoor dat het voedsel niet aanbakt. Om deze laag te beschermen, raden wij aan om houten of kunststof kookgerei te gebruiken. Na gebruik kun je de pannen met de hand afwassen. Dit is de beste manier om de pannen goed te houden en de levensduur te verlengen.

Pluspunten
  • De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 230 graden Celsius. Je gebruikt weinig olie of boter tijdens het bakken, dankzij de antiaanbaklaag. Een aluminium pan is licht van gewicht en je verplaatst deze hierdoor makkelijker. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 230 graden Celsius. Je gebruikt weinig olie of boter tijdens het bakken, dankzij de antiaanbaklaag. Een aluminium pan is licht van gewicht waardoor je dit gemakkelijk verplaatst. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 230 graden Celsius. Je gebruikt weinig olie of boter tijdens het bakken, dankzij de antiaanb.

Minpunten
  • De antiaanbaklaag is niet krasvast.

Veelgestelde vragen over Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm., kun je contact opnemen met Demeyere of de winkel van aankoop.