Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood. van Staub de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood.

Merk

Staub

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood.

Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood maak je de perfecte maaltijd. De 5,2 liter inhoud zorgt voor voldoende ruimte om grotere gerechten te maken. Gemaakt van gietijzer, verspreidt de warmte geleidelijk en gelijkmatig. Zodra de pan warm is, zet je het vuur laag. Zo bespaar je energie terwijl je gerecht langzaam gaar suddert. De platte, zware deksel helpt hierbij. De deksel is voorzien van nopjes over de binnenzijde. Door het druppelsysteem en condensatieproces wordt de inhoud van de pan continu besprenkeld. Hierdoor suddert je gerecht gelijkmatig gaar, terwijl er nauwelijks vocht ontsnapt. Deze pan is een echte musthave als je houdt van koken, bakken, stoven en karameliseren.

Pluspunten
  • Deze pan heeft een topklasse bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang mee zal gaan

    .

    De bolletjes in de deksel verdelen het vocht in de pan gelijkmatig, zodat jouw gerecht mals en smakelijk blijft

    .

    De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en hij is te gebruiken in de oven tot aan 240 graden Celsius.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan is redelijk zwaar en je kunt deze minder gemakkelijk verplaatsen dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood. bestaat uit Gietijzer. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood., kun je contact opnemen met Staub of de winkel van aankoop.