1. apparatuur
  2. BK Fortalit Stoof-/Braadpan 36 cm.

BK Fortalit Stoof-/Braadpan 36 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Fortalit Stoof-/Braadpan 36 cm. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Fortalit Stoof-/Braadpan 36 cm.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Fortalit Stoof-/Braadpan 36 cm.

De BK Fortalit Stoof-/Braadpan 36 cm is een klassieke, iconische pan die al jarenlang in de keuken van veel mensen te vinden is. De buitenzijde is zwart en de binnenzijde is blauw, wat deze pan uniek maakt. Gemaakt van geëmailleerd staal is de pan slijtvast en stevig, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. De warmte wordt goed geleid en vastgehouden, zodat je energie bespaart. Ook al ben je geen grootmoeder, met deze pan maak je heerlijke bak-, braad-, smoor- en stoofgerechten. Dankzij de verschillende functies die de pan biedt, kan je al je kookideeën uitvoeren. De bijzondere combinatie van sterkte, duurzaamheid en functionaliteit maakt deze pan geschikt voor iedereen.

Pluspunten
  • De emaille binnenkant is glad, zodat ingrediënten niet aan blijven plakken. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en ovensafe tot aan 230 graden Celsius. Je reinigt de pan na gebruik met de vaatwasser.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse constructiekwaliteit, waardoor hij eerder verslijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over BK Fortalit Stoof-/Braadpan 36 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Fortalit Stoof-/Braadpan 36 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van BK Fortalit Stoof-/Braadpan 36 cm. bestaat uit Emaille. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Fortalit Stoof-/Braadpan 36 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Fortalit Stoof-/Braadpan 36 cm., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.