1. apparatuur
 2. Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

De pannenset van Tefal is een absolute must-have voor elke thuiskok. Met de Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm heb je een complete set die je in de keuken kunt gebruiken. Je krijgt een koekenpan die 24 en 28 centimeter groot is. Deze pannen zijn ideaal voor het bakken van vlees, vis of aardappeltjes. De pannen hebben een titanium coating waardoor de ingrediënten niet vastplakken en er geen krassen ontstaan. Daarnaast krijg je ook nog een wokpan. Hiermee kun je verschillende ingrediënten in één keer roerbakken. Ook de wokpan is voorzien van een titanium coating waardoor je deze pannen langer mee kunt gebruiken. Om precies te weten wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt, heeft de set de Thermo-Signal. Deze kleurt effen rood als de juiste baktemperatuur is bereikt. Om de pannen in goede staat te houden, raden we aan om de pannen met de hand af te wassen.

Pluspunten
 • In deze pannenset zit ook een wokpan, zodat je ingrediënten roerbakt

  .

  -> In deze pannenset zit ook een wokpan, zodat je ingrediënten kun roerbakken

  .

  De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood als de juiste baktemperatuur bereikt is

  .

  -> De Tefal Thermo-Signal stip wordt effen rood als de juiste baktemperatuur bereikt wordt. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 175 graden Celsius

  .

  -> De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot een maximum van 175 graden Celsius.

Minpunten
 • Aluminium houdt de warmte minder goed vast.

Veelgestelde vragen over Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen