Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm.

Met de Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm haal je een robuuste pan in huis. Het hoogwaardige roestvrij staal en de titanium coating bieden een duurzame bescherming tegen krassen en zorgen ervoor dat ingrediënten niet aan de pan vastplakken. Daarnaast is de bodem voorzien van een Thermo-Signal, waarmee aangegeven wordt wanneer de juiste baktemperatuur bereikt is. De pan is geschikt voor het bakken van eieren, vlees of vis en kan op alle warmtebronnen, waaronder inductie, gebruikt worden. Na gebruik is het aan te raden om de pan met de hand af te wassen. Dit voorkomt schade aan de antiaanbaklaag en zorgt ervoor dat je langer plezier blijft houden van de Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Spot stip wordt even rood als de juiste baktemperatuur bereikt is. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie en gebruik in de oven tot 175 graden Celsius. Je hebt weinig olie of boter nodig tijdens het bakken dankzij de antiaanbaklaag.

Minpunten
  • Rvs handgrepen worden tijdens het koken warm, waardoor ovenhandschoenen nodig zijn.

Veelgestelde vragen over Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen