1. apparatuur
 2. GreenChef Keramische wokpan 28 cm.

GreenChef Keramische wokpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is GreenChef Keramische wokpan 28 cm. van GreenChef de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties GreenChef Keramische wokpan 28 cm.

Merk

GreenChef

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van GreenChef Keramische wokpan 28 cm.

De GreenChef Keramische wokpan 28 cm is ideaal voor iedereen die graag gezond en smakelijk kookt. De keramische baklaag is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je etenswaren bijzonder knapperig bakt. De diepe en ronde vorm van de pan zorgt er ook voor dat je ingrediënten gemakkelijk kunt omscheppen. Tijdens het koken blijft de handgreep koel, waardoor je de wokpan veilig kunt verplaatsen. Hij is geschikt voor elke warmtebron, waaronder op inductie. Na het koken is de GreenChef Keramische wokpan 28 cm gemakkelijk af te wassen. Je kunt hem in de vaatwasser zetten, maar ook met de hand afwassen. De pan is gemaakt van hoogwaardige materialen en is daardoor extra duurzaam. Zo geniet je nog langer van de heerlijke, knapperige gerechten die je in deze wokpan bereidt.

Pluspunten
 • De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt

  .

  De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie

  .

  Je kunt de pan veilig verplaatsen naar de eettafel, dankzij de kunststof handgreep.

Minpunten
 • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over GreenChef Keramische wokpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. GreenChef Keramische wokpan 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van GreenChef Keramische wokpan 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je GreenChef Keramische wokpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent GreenChef Keramische wokpan 28 cm., kun je contact opnemen met GreenChef of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen