1. apparatuur
 2. GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig.

GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig. van Greenpan de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig.

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig.

Met de GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig krijg je een uitstekende set pannen die je kunt gebruiken bij het bereiden van verschillende gerechten. De 20 centimeter pan is perfect voor het bakken van een eitje, de 24 centimeter is geschikt voor het bereiden van stukjes vlees en de 28 centimeter pan heeft voldoende ruimte voor het bakken van aardappels om er een krokant gerecht van te maken. De GreenPan Torino Koekenpannen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en vrij van schadelijke stoffen zoals PFAS. Door de antiaanbaklaag hoef je weinig boter of olie te gebruiken bij het koken, waardoor je gezondere gerechten maakt. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen en na gebruik kun je ze gewoon in de vaatwasmachine doen. Zo hoef je geen moeite te doen om de pannen schoon te maken.

Pluspunten
 • De pannen van GreenPan zijn duurzaam geproduceerd, waardoor ze vrij zijn van stoffen als PFAS

  .

  De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot een temperatuur van 180 graden Celsius

  .

  De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt.

Minpunten
 • Deze pannen hebben een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig., kun je contact opnemen met Greenpan of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen