BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm.

De BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is een milieubewuste, duurzame keuze. De baklaag is gemaakt van krachtig keramiek en bevat geen PFAS, wat betekent dat je geen schadelijke chemicaliën in de lucht of op je eten krijgt. Het keramiek is ook bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je je aardappelen of andere gerechten sneller kunt bereiden. Verder zijn de pannen te gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief inductie! De handgrepen blijven ook koel, waardoor je de pannen veilig kunt verplaatsen, zonder dat je je handen verbrandt. Na het bakken kun je de pannen met de hand wassen en een beschermende laag tussen de pannen leggen als je ze opbergt. Dankzij de BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm kun je met een gerust hart bakken!

Pluspunten
  • BK-pannen zijn duurzaam geproduceerd, waardoor ze vrij zijn van PFAS

    .

    De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor u ingrediënten snel krokant bakt

    .

    De kunststof handgreep blijft koel, zodat je de pan veilig naar tafel kunt verplaatsen.

Minpunten
  • De bakpannen zijn niet geschikt voor gebruik in de oven.

Veelgestelde vragen over BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm. bevindt zich in de .

Het basismateriaal van BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.