Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm.

Met de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm kun je grote stukken vlees klaarmaken voor maximaal 3 personen. Deze pan is ideaal voor het hele proces; van het koken tot het bewaren van restjes. De handgreep neemt namelijk weinig ruimte in, waardoor je de pan gemakkelijk in je koelkast kunt plaatsen. De titanium coating maakt de antiaanbaklaag tot wel 6 keer sterker dan die van andere Tefal pannen. Je hebt hierdoor minder olie of boter nodig en de pan is ook nog eens krasbestendig. Ook bevat de bodem de Tefal Thermo-Signal stip, waarmee je de juiste baktemperatuur aangeeft. Als je klaar bent met koken, was de pan dan met de hand af om de levensduur ervan te verlengen. Let wel op: er wordt geen afneembare handgreep meegeleverd. Met de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm kun je gemakkelijk grote stukken vlees voor 3 personen bakken. Dankzij de titanium coating is de antiaanbaklaag tot 6 keer sterker dan die van andere Tefal pannen. Je hebt hierdoor minder olie of boter nodig en de pan is ook nog eens krasbestendig. Ook bevat de bodem de Tefal Thermo-Signal stip, waarmee je de juiste.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal kleurt even rood wanneer de juiste baktemperatuur wordt bereikt

    .

    De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 175°C

    .

    Je hoeft weinig olie of boter te gebruiken tijdens het bakken, dankzij de antiaanbaklaag.

Minpunten
  • Aluminium houdt de warmte minder goed vast.

Veelgestelde vragen over Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen