1. apparatuur
  2. WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm.

WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm. van WMF de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm.

Merk

WMF

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm.

De WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm is de ultieme pan voor het bakken van grote stukken vlees. De pan is voorzien van een diameter van 28 cm, waardoor deze ideaal is voor het bakken van biefstukken of grote stukken vlees. Dankzij de Rapid Heat Control Technologie van WMF wordt de pan snel verwarmd en ook weer snel afgekoeld. Zo bak je jouw vlees krokant, maar verbrand je het niet. De platte bodem van de pan verwarmt snel en de warmte wordt geleidelijk over het hele oppervlak van de koekenpan verdeeld. Daarnaast is de antiaanbaklaag krasbestendig en eenvoudig schoon te maken. Met de WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm bak je de lekkerste biefstukken en ander vlees zoals je dit wenst.

Pluspunten
  • Door de diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 250 graden Celsius. Je hoeft weinig olie of boter te gebruiken tijdens het bakken, dankzij de antiaanbaklaag.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder verslijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm., kun je contact opnemen met WMF of de winkel van aankoop.