1. apparatuur
  2. KitchenAid Stainless Steel Hapjespan met deksel 28 cm.

KitchenAid Stainless Steel Hapjespan met deksel 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is KitchenAid Stainless Steel Hapjespan met deksel 28 cm. van KitchenAid de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties KitchenAid Stainless Steel Hapjespan met deksel 28 cm.

Merk

KitchenAid

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van KitchenAid Stainless Steel Hapjespan met deksel 28 cm.

Met de KitchenAid Stainless Steel Hapjespan met deksel 28 cm kun je eenvoudig lekkere eenpansgerechten maken. Deze pan heeft een diameter van 28 centimeter, dus je kunt er gerechten mee maken die geschikt zijn voor 3 personen. De pan is voorzien van een anti-aanbaklaag waardoor ingrediënten niet aan de bodem plakken. Je kunt de pan gebruiken op elke warmtebron, inclusief inductie. Als je het gerecht in de oven laat garen, dan mag dit tot 160 graden Celsius. Bij de pan ontvang je ook het deksel, waardoor er minder warmte verloren gaat. Na gebruik kun je de pan in de vaatwasser doen. Met de KitchenAid Stainless Steel Hapjespan met deksel 28 cm kun je dus gemakkelijk en snel heerlijke eenpansgerechten maken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het aanbakken van de ingrediënten.

Pluspunten
  • Met de glazen deksel kook je gerechten langzaam en hou je de warmte goed vast. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en is bruikbaar in de oven tot 160 graden Celsius. Door de diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bereiden.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basis bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Stainless Steel Hapjespan met deksel 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. KitchenAid Stainless Steel Hapjespan met deksel 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van KitchenAid Stainless Steel Hapjespan met deksel 28 cm. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je KitchenAid Stainless Steel Hapjespan met deksel 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent KitchenAid Stainless Steel Hapjespan met deksel 28 cm., kun je contact opnemen met KitchenAid of de winkel van aankoop.