1. apparatuur
  2. GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm.

GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm. van Greenpan de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm.

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm.

Met de GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm maak je de lekkerste gerechten. De set bestaat uit twee kwaliteitsvolle pannen. De kleine pan is 20cm en hierin bak je bijvoorbeeld aardappeltjes voor twee personen. Met de grotere pan van 28 cm, bak je stukken vlees of vis. De pannen zijn voorzien van de Thermolon keramische antiaanbaklaag. Hierdoor bak je gezonder en blijven ingrediënten niet vastplakken. Met minder olie of boter kun je zo gezond en smaakvol koken. Ook fijn is dat de houten handvatten koel blijven tijdens het bakken en je de pannen dus veilig naar de eettafel kunt verplaatsen. Na gebruik reinig je de pannen met de hand. De GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm is de perfecte aanvulling voor jouw keuken. Met de GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm haal je een sterke en luxe koekenpannenset in huis. De set bestaat uit twee kwaliteitsvolle pannen van 20 en 28 centimeter. Hiermee creëer je de lekkerste gerechten. De pannen zijn voorzien van de Thermolon keramische antiaanbaklaag. Hierdoor bak je gezonder en.

Pluspunten
  • Deze pan heeft een topklasse bouwkwaliteit, waardoor ze stevig zijn en lang meegaan. De pan van GreenPan is duurzaam geproduceerd, waardoor ze PFAS-vrij zijn. Aluminium pannen zijn lichtvan gewicht en hierdoor makkelijk te verplaatsen.

Minpunten
  • De pannen zijn niet geschikt voor de vaatwasmachine, maar reinig je met de hand.

Veelgestelde vragen over GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm., kun je contact opnemen met Greenpan of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen