1. apparatuur
 2. Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs.

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs. van Staub de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs.

Merk

Staub

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs.

Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs heb je een prachtige kookpan in huis. Gemaakt van geëmailleerd gietijzer, verspreidt het de warmte gelijkmatig en houdt deze goed vast. De zware deksel heeft een bijzondere structuur met kleine nopjes aan de binnenzijde. Door dit druppelsysteem wordt het gerecht besprenkeld, waardoor de inhoud gelijkmatig gaar suddert. Wil je het sudderen versnellen? Leg dan wat ijsblokjes op de komvormige deksel. Na gebruik spoel je de pan met een zachte spons en een beetje afwasmiddel af. Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs is een topkwaliteit braadpan en een echte aanwinst voor je keuken. De pan is perfect voor het bereiden van maaltijden met veel smaak en zorgt ervoor dat je ingrediënten gaar worden zonder dat er veel vocht verloren gaat. Deze kookpan is een investering waar je jarenlang van kunt genieten.

Pluspunten
 • Deze pan heeft een uitstekende bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat

  .

  De bolletjes in de deksel verdelen het vocht in de pan egaal, zodat jouw gerecht mals blijft

  .

  De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 240 graden Celsius.

Minpunten
 • Een gietijzeren pan is redelijk zwaar en verplaatst zich minder gemakkelijk dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs. bestaat uit Gietijzer. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs., kun je contact opnemen met Staub of de winkel van aankoop.