Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm.

De Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm is een krachtige en duurzame pan die je veel gebruiksgemak biedt. De titanium coating zorgt ervoor dat ingrediënten niet aan de pan blijven plakken en dat deze niet snel krast. Daarnaast heeft deze pan een Thermo-Signal waarmee je precies kunt zien wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Je kunt deze pan gebruiken voor het bakken van grote stukken vlees of vis voor 4 personen. Om de levensduur van de Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm te verlengen, is het het beste om deze met de hand af te wassen. Hierdoor blijven de titanium coating en de Thermo-Signal in optimale staat, waardoor je nog jarenlang plezier zult hebben van deze krachtige en duurzame pan.

Pluspunten
  • Door de diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt regelmatig rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan tot 175 graden Celsius in de oven gebruikt worden.

Minpunten
  • Aluminium houdt de warmte minder goed vast.

Veelgestelde vragen over Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.