1. apparatuur
  2. WMF Durado Koekenpan 28 cm.

WMF Durado Koekenpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is WMF Durado Koekenpan 28 cm. van WMF de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties WMF Durado Koekenpan 28 cm.

Merk

WMF

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van WMF Durado Koekenpan 28 cm.

De WMF Durado koekenpan 28 cm is de ultieme keuze als je de perfecte maaltijd wil bereiden. Met deze universele bodem verspreid je de warmte gelijkmatig, waardoor alle ingrediënten precies de juiste hoeveelheid warmte krijgen. De ergonomische handgreep zorgt voor een goede grip, waardoor je de pan gemakkelijk vast kunt houden. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, van inductie tot aan het gasfornuis. Ook is de pan gemaakt voor hoge temperaturen, zo bereik je tot wel 400 graden Celsius tijdens het koken. In de oven gaat dit tot aan 250 graden Celsius. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat het eten niet aan de pan plakt en is gemakkelijk te reinigen. Kortom, de WMF Durado Koekenpan 28 cm is de perfecte keuze voor het bereiden van de meest heerlijke maaltijden!

Pluspunten
  • Door de diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 250 graden Celsius. Je hoeft weinig olie of boter te gebruiken tijdens het bakken, dankzij de antiaanbaklaag.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisbouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder sterk is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over WMF Durado Koekenpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. WMF Durado Koekenpan 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van WMF Durado Koekenpan 28 cm. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je WMF Durado Koekenpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent WMF Durado Koekenpan 28 cm., kun je contact opnemen met WMF of de winkel van aankoop.