1. apparatuur
  2. WMF CeraDur Profi Koekenpan 20 cm.

WMF CeraDur Profi Koekenpan 20 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is WMF CeraDur Profi Koekenpan 20 cm. van WMF de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties WMF CeraDur Profi Koekenpan 20 cm.

Merk

WMF

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van WMF CeraDur Profi Koekenpan 20 cm.

De WMF CeraDur Profi Koekenpan 20 cm is de perfecte pan voor al je culinaire avonturen. De innovatieve keramische baklaag zorgt ervoor dat je aardappeltjes en kleine stukken vlees en vis heel knapperig worden gebakken. De TransTherm bodem verspreidt de hitte goed en houdt de warmte langer vast, waardoor je energiezuinig kookt. Je verplaatst de pan gemakkelijk en veilig met de hittebestendige steelgreep. Na gebruik kun je de pan eenvoudig met de hand schoonmaken. Met deze WMF CeraDur Profi Koekenpan 20 cm creëer je de heerlijkste gerechten voor het hele gezin.

Pluspunten
  • Deze 20 centimeter bakpan van 0,9 kilogram is zeer licht en daardoor makkelijk in gebruik. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot maximaal 70 graden Celsius. Een bakpan met een keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant kunt bakken.

Minpunten
  • De pan is niet geschikt voor de vaatwasser, maar reinig deze met de hand.

Veelgestelde vragen over WMF CeraDur Profi Koekenpan 20 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. WMF CeraDur Profi Koekenpan 20 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van WMF CeraDur Profi Koekenpan 20 cm. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je WMF CeraDur Profi Koekenpan 20 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent WMF CeraDur Profi Koekenpan 20 cm., kun je contact opnemen met WMF of de winkel van aankoop.