1. apparatuur
 2. GreenPan Craft Hapjespan met deksel 30 cm.

GreenPan Craft Hapjespan met deksel 30 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is GreenPan Craft Hapjespan met deksel 30 cm. van Greenpan de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties GreenPan Craft Hapjespan met deksel 30 cm.

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van GreenPan Craft Hapjespan met deksel 30 cm.

De GreenPan Craft Hapjespan met deksel 30 cm is de perfecte pan voor het dagelijks koken. Met de meegeleverde deksel beperk je het verlies van smaak en vocht en garen je gerechten perfect. Dankzij de PFAS vrije keramische antiaanbaklaag verminder je het gebruik van boter of olie. De rechte randen van de pan zorgen voor meer ruimte binnenin, waardoor je meer ingrediënten kunt toevoegen. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook voor inductie en gebruik in de oven tot aan 220 graden Celsius. Bovendien is de pan ook nog eens duurzaam geproduceerd, wat betekent dat je lang plezier zult hebben van deze GreenPan Hapjespan. Na gebruik kun je de pan gemakkelijk reinigen in de vaatwasser.

Pluspunten
 • De pan van GreenPan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS

  .

  Hij heeft 2 handgrepen, zodat je de pan veilig en gemakkelijk kunt verplaatsen

  .

  De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 220 graden Celsius.

Minpunten
 • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over GreenPan Craft Hapjespan met deksel 30 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. GreenPan Craft Hapjespan met deksel 30 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van GreenPan Craft Hapjespan met deksel 30 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je GreenPan Craft Hapjespan met deksel 30 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent GreenPan Craft Hapjespan met deksel 30 cm., kun je contact opnemen met Greenpan of de winkel van aankoop.