1. apparatuur
 2. Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart.

Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart.

De Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart is een milieubewuste keuze voor je dagelijkse maaltijden. Dankzij de krachtige antiaanbaklaag van keramiek blijft je eten niet vastplakken en bak je met weinig olie of boter. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder in de oven, en de Tefal Thermo-Signal laat je precies weten wanneer de pan op temperatuur is. Kwaliteit en milieubewustzijn gaan hand in hand in de Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart. De 100 procent gerecycled aluminium bodem zorgt ervoor dat de pan zeer duurzaam is. Daarnaast is de binnenkant voorzien van een krachtige antiaanbaklaag van keramiek, die 20 keer sterker is dan de standaard baklaag van andere Tefal pannen. Na gebruik is de koekenpan eenvoudig en snel schoon te maken in de vaatwasser. Daarom is deze pan een ideale keuze voor het bereiden van je dagelijkse maaltijden.

Pluspunten
 • Je bakt milieubewust dankzij het 100 procent gerecycled aluminium materiaal

  .

  Een keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant kunt bakken

  .

  De Tefal Thermo-Signal stip kleurt rood als de juiste baktemperatuur bereikt is.

Minpunten
 • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.