1. apparatuur
 2. BK Brilliant Wokpan 28 cm.

BK Brilliant Wokpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Brilliant Wokpan 28 cm. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Brilliant Wokpan 28 cm.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Brilliant Wokpan 28 cm.

De BK Brilliant Wokpan 28 cm is de perfecte keuze als je op een gezonde manier wilt roerbakken. De PFAS-vrije antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je weinig olie of boter hoeft te gebruiken, waardoor je ingrediënten niet aan de bodem vastkleven. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven. Je kunt je gerecht dus zo warm houden als je wilt. De hoge rand voorkomt dat je kookplaat vol komt te liggen met etensresten. Na het koken reinig je de pan in de vaatwasser en is hij weer klaar voor gebruik. De BK Brilliant Wokpan 28 cm is daarom een uitstekende keuze voor een gezonde maaltijd. Je bent verzekerd van lekkere resultaten én een eenvoudige reiniging. De pan is geschikt voor elk warmtebron en is bovendien vrij van schadelijke stoffen. Een ideale manier om de perfecte wokgerechten met veel smaak te bereiden.

Pluspunten
 • De pan van BK is duurzaam geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS

  .

  Een keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt

  .

  Je kunt de bakpan op alle warmtebronnen gebruiken, inclusief inductieplaten en gebruik in de oven tot 160 graden Celsius.

Minpunten
 • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over BK Brilliant Wokpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Brilliant Wokpan 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van BK Brilliant Wokpan 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Brilliant Wokpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Brilliant Wokpan 28 cm., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.