1. apparatuur
  2. Tefal Renew Keramische koekenpan 20 cm.

Tefal Renew Keramische koekenpan 20 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Renew Keramische koekenpan 20 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Renew Keramische koekenpan 20 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Renew Keramische koekenpan 20 cm.

Met de Tefal Renew Keramische koekenpan 20 cm kun je op een milieuvriendelijke manier koken. De pan bestaat uit 100 procent gerecycled aluminium materiaal en is voorzien van een 5-delige keramische antiaanbaklaag. Door deze stevige baklaag hoef je weinig olie of boter te gebruiken om je vlees of aardappeltjes te bakken. Ook is de pan vrij van schadelijke chemische stoffen. Met de Tefal Thermo-Signal weet je precies wanneer de baklaag warm genoeg is, waardoor je niet meer je hand boven de pan hoeft te houden. Om zo lang mogelijk van je pan te genieten, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Was de pan daarom met de hand af en je kunt er jarenlang plezier van hebben. Bovendien is de pan makkelijk schoon te maken en heeft hij een moderne uitstraling. Of je nu een professionele chef of een hobbykok bent, met de Tefal Renew Keramische koekenpan 20 cm kook je altijd milieubewust en gezond.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip verandert in een even rode kleur als de juiste baktemperatuur bereikt is. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie. De keramische baklaag is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt.

Minpunten
  • De bakpan is niet geschikt voor gebruik in de oven.

Veelgestelde vragen over Tefal Renew Keramische koekenpan 20 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Renew Keramische koekenpan 20 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Tefal Renew Keramische koekenpan 20 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Renew Keramische koekenpan 20 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Renew Keramische koekenpan 20 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen