1. apparatuur
  2. Demeyere Industry Koekenpan 32 cm.

Demeyere Industry Koekenpan 32 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Demeyere Industry Koekenpan 32 cm. van Demeyere de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Demeyere Industry Koekenpan 32 cm.

Merk

Demeyere

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Demeyere Industry Koekenpan 32 cm.

De Demeyere Industry Koekenpan 32 cm is de perfecte keuze als je grote stukken vlees wilt bakken. De bodem is gemaakt van vijf lagen, waarmee de warmteverdeling door de hele pan optimaal is. Omdat er geen antiaanbaklaag is, is de pan perfect voor het aanbakken van een malse biefstuk. De handvatten zijn gelast, waardoor vuil geen kans krijgt om zich tussen de handvatten en de pan te nestelen. De koekenpan is afgewerkt met een oppervlaktebehandeling, waardoor je de pan gemakkelijk schoonmaakt en het rvs zilverwit blijft. Je kunt de pan gewoon in de vaatwasmachine reinigen. Wil je nog langer van je pan genieten? Was 'm dan even met de hand af. De Demeyere Industry Koekenpan 32 cm is de perfecte keuze als je grote stukken vlees wilt bakken. De bodem is opgebouwd uit vijf lagen, waardoor de warmteverdeling optimaal is. Dankzij de afwezigheid van een antiaanbaklaag is de pan perfect geschikt voor het aanbakken van een heerlijk malse biefstuk. De handvatten zijn gelast, waardoor vuil geen kans krijgt. Bovendien is de koekenpan afgewerkt met een oppervlakte.

Pluspunten
  • Deze pan heeft een topklasse bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat. Deze pan heeft twee handgrepen, zodat je de pan veilig en makkelijk verplaatst. De handgrepen zijn gelast, waardoor vuil niet aan blijft kleven.

Minpunten
  • Door de roestvrij staal baklaag blijven ingrediënten snel aan de pan plakken.

Veelgestelde vragen over Demeyere Industry Koekenpan 32 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Demeyere Industry Koekenpan 32 cm. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van Demeyere Industry Koekenpan 32 cm. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Demeyere Industry Koekenpan 32 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Demeyere Industry Koekenpan 32 cm., kun je contact opnemen met Demeyere of de winkel van aankoop.