1. apparatuur
 2. Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart.

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart. van Staub de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart.

Merk

Staub

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart.

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart is een echt pronkstuk in elke keuken. Gemaakt van geëmailleerd gietijzer, is deze pan perfect voor het bereiden van verschillende gerechten, zoals aanbraden, bakken, stoven en karameliseren. Door het gietijzer wordt de warmte geleidelijk en gelijkmatig verspreidt, waardoor je het vuur laag kunt zetten en energie kunt besparen. De platte, zware deksel is voorzien van nopjes aan de binnenzijde. Hierdoor wordt de inhoud van de Staub braadpan continu besprenkeld en suddert het gerecht gelijkmatig gaar. Wil je het condensatieproces versnellen? Leg dan ijsbokjes op de deksel tijdens het sudderen. Door het robuuste materiaal van de pan is de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart niet alleen geschikt voor de klassieke oven, maar ook voor gebruik op het gas- of elektrische fornuis. Ook kan je de pan gebruiken op alle warmtebronnen, waaronder inductie.

Pluspunten
 • Deze pan heeft een topklasse bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat

  .

  De bolletjes in het deksel verdelen het vocht gelijkmatig, zodat je gerecht mals blijft

  .

  De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven worden gebruikt tot aan 240 graden Celsius.

Minpunten
 • Een gietijzeren pan is redelijk zwaar en verplaatst zich minder gemakkelijk dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart. bestaat uit Gietijzer. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart., kun je contact opnemen met Staub of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen