1. apparatuur
  2. Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm.

Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm. van Le Creuset de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm.

Merk

Le Creuset

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm.

De Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm is een uniek product dat traditioneel smeedwerk combineert met moderne technieken. De pan is gemaakt van gesmeed aluminium waarvan zowel de binnen- als buitenkant geannoniseerd is. Dit maakt de pan niet alleen voedselveilig, maar ook bestand tegen krassen. De antiaanbaklaag voldoet aan de strengste voedsel- en productvoorschriften zodat je onbezorgd kunt genieten van je gerechten. De dikke bodem biedt extra garantie dat de warmte optimaal verdeeld wordt voor een snelle en gelijkmatige bakresultaten. Daarnaast is de Le Creuset hapjespan geschikt voor alle warmtebronnen en trekt deze niet krom. Hierdoor heb je jarenlang plezier van deze robuuste hapjespan en de meest uiteenlopende gerechten.

Pluspunten
  • Le Creuset biedt een levenslange garantie op deze pan. De pan heeft 2 handvaten, waardoor je de pan veilig en makkelijk kunt verplaatsen. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie en gebruik in de oven bij welke temperatuur dan ook.

Minpunten
  • Aluminium houdt minder goed warmte vast.

Veelgestelde vragen over Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm., kun je contact opnemen met Le Creuset of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen