1. apparatuur
 2. Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm.

Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm. van Demeyere de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm.

Merk

Demeyere

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm.

De Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm is perfect voor het bereiden van een Aziatische maaltijd. De wokpan is opgebouwd uit 7 lagen die doorlopen tot aan de rand. Het materiaal is in totaal 2,3 millimeter dik waardoor je een perfecte en gelijkmatige warmteverdeling over de gehele oppervlakte krijgt, waardoor je vlees en groenten snel gaar zijn en toch knapperig blijven. Het handvat is gelast en niet geschroefd, wat ervoor zorgt dat vuil en vet geen kans krijgen om zich te nestelen. De Demeyere Wok is afgewerkt met een oppervlaktebehandeling, waardoor je de wok gemakkelijk reinigt en het roestvrijstaal zilverwit blijft. Ook na jarenlang gebruik is de Demeyere Apollo 7 Wokpan nog steeds in topconditie.

Pluspunten
 • Deze pan heeft een uitstekende bouwkwaliteit, waardoor hij stevig en duurzaam is

  .

  De handgreep is gelast, zodat vuil niet vast blijft zitten

  .

  De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan tot 230 graden Celsius worden gebruikt in de oven.

Minpunten
 • Door de RVS baklaag blijven ingrediënten snel aan de pan plakken.

Veelgestelde vragen over Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm., kun je contact opnemen met Demeyere of de winkel van aankoop.