1. apparatuur
  2. Tefal Natural Force Wokpan 28 cm.

Tefal Natural Force Wokpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Natural Force Wokpan 28 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Natural Force Wokpan 28 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Natural Force Wokpan 28 cm.

De Tefal Natural Force Wokpan 28 cm biedt naast veel gebruiksgemak ook een gezonde manier van koken. De Anti-Aanbaklaag is namelijk gemaakt van 100% natuurlijke mineralen. Hierdoor hoef je minder olie te gebruiken en is je maaltijd beter voor je gezondheid. De speciale coating en de vorm van de pan zorgen ervoor dat je eten er niet aan blijft plakken. Dit maakt het koken nog leuker en makkelijker. De korte steel en de ergonomische handgreep zorgen voor een goede grip, waardoor je de pan gemakkelijk beweegt. De Tefal Natural Force Wokpan 28 cm is niet alleen geschikt voor het bereiden van verschillende gerechten, maar ook voor het bewaren ervan. De pan is namelijk vaatwasserbestendig en magnetronveilig. Je kunt je gerechten dus gemakkelijk opwarmen en hergebruiken. Zo kook je niet alleen lekker, maar zorg je ook voor een duurzamere manier van eten bereiden.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip verkleurt tot een evene rood als de juiste baktemperatuur bereikt is. Je hebt weinig olie of boter nodig voor het bakken door de antiaanbaklaag. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan worden gebruikt in de oven tot 175 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over Tefal Natural Force Wokpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Natural Force Wokpan 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Tefal Natural Force Wokpan 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Natural Force Wokpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Natural Force Wokpan 28 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.