1. apparatuur
  2. WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm.

WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm. van WMF de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Merk

WMF

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Met de WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm heb je een set van 2 kwaliteitsvolle pannen. Deze zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn bestand tegen zuren. Ook geven ze geen smaak af. De ergonomische handgreep voelt comfortabel aan en de antiaanbaklaag maakt dat je eten niet aanbrandt. De pannen zijn hittebestendig tot 400°C op het fornuis en tot 250°C in de oven. De bodem zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verspreid. Na gebruik kun je de pannen met de hand afwassen. De WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm is daarom ideaal voor het bereiden van verschillende gerechten in één keer.

Pluspunten
  • De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 250 graden Celsius. Je hoeft weinig olie of boter te gebruiken tijdens het bakken dankzij de antiaanbaklaag. Aluminium pannen zijn licht van gewicht en hierdoor gemakkelijk te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een basisconstructiekwaliteit, waardoor ze eerder slijten en minder stevig zijn dan midden- en topklasse pannen.

Veelgestelde vragen over WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent WMF Durado Koekenpannenset 24 + 28 cm., kun je contact opnemen met WMF of de winkel van aankoop.