1. apparatuur
  2. Tefal Ingenio Essential 5-delig.

Tefal Ingenio Essential 5-delig.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Ingenio Essential 5-delig. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Ingenio Essential 5-delig.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Nee

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Ingenio Essential 5-delig.

De Tefal Ingenio Essential 5-delig is de perfecte set voor elke kookliefhebber. Het is een lichtgewicht set die eenvoudig te stapelen is, wat ideaal is voor kampeerders. De afneembare handgreep maakt de set erg veelzijdig. Je kunt de pannen namelijk ook zonder handvat gebruiken in de oven, waardoor de set compact blijft. Daarnaast heeft de pan een thermo-spot die rood kleurt wanneer de pan op temperatuur is. Hierdoor weet je precies wanneer je kunt beginnen met koken of bakken. Na gebruik is de set gemakkelijk te reinigen. Je kunt de pannen eenvoudig in de vaatwasser afwassen. Wil je nog langer van de set genieten? Was de pannen dan even met de hand af. Kortom, de Tefal Ingenio Essential 5-delig is een perfecte set voor elke kookliefhebber.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Spot kleurt even rood als de juiste baktemperatuur is bereikt. Met de afneembare kunststof handgreep kun je de pannen veilig in de oven zetten zonder dat de handgreep smelt. Aluminium pannen zijn licht van gewicht en ideaal om mee te nemen op vakantie.

Minpunten
  • De pannen zijn niet geschikt voor inductiekoken.

Veelgestelde vragen over Tefal Ingenio Essential 5-delig.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Ingenio Essential 5-delig. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Tefal Ingenio Essential 5-delig. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Ingenio Essential 5-delig. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Ingenio Essential 5-delig., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.