Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart.

Met de Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart kun je milieubewust roerbakken. De pan is vervaardigd van 100 procent gerecycled aluminium en voorzien van een keramische antiaanbaklaag die 20 keer sterker is dan de standaard antiaanbaklaag van andere Tefal pannen. Hierdoor kun je jouw ingrediënten knapperig en mals klaarmaken. De diepe en ronde vorm maakt het scheppen van ingrediënten gemakkelijk, wat ook weer bijdraagt aan het houden van de kookplaat schoon van etensresten. Daarnaast kun je de pan ook in de oven zetten tot 250 graden Celsius. De Tefal Thermo Signal-stip houd je op de hoogte van de temperatuur van de pan. Wanneer deze stip effen rood kleurt, weet je dat de pan warm genoeg is om mee te beginnen. Nadat je hebt gegeten, kun je de pan makkelijk schoonmaken in de vaatwasser. De Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart is daarom een uitstekende keuze als je milieubewust wilt roerbakken.

Pluspunten
  • Je bakt milieubewust dankzij het 100 procent gerecycled aluminium materiaal

    .

    Een keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt

    .

    De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood als de juiste baktemperatuur bereikt is.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder verslijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.