1. apparatuur
 2. GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm.

GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm. van Greenpan de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm.

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm.

De GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm is een compacte en veelzijdige pan die geschikt is voor iedere keuken. De keramische coating aan de binnenkant vermindert het aantal koken ingrediënten dat je nodig hebt, waardoor je gezondere gerechten bereidt. De antiaanbaklaag laat je in korte tijd en met minimale boter of olie mooie resultaten bereiken. Deze pan is gemaakt van aluminium, een licht materiaal dat je gemakkelijk kunt verplaatsen. De PFAS-vrije coating is duurzaam en vervaardigd uit onschadelijke stoffen. Je kunt de GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm op alle warmtebronnen gebruiken, en ook in de oven. Let wel op dat het handvat van RVS warm wordt tijdens het koken. Als je klaar bent met koken hoef je niet meer te boenen. Deze pan is vaatwasmachinebestendig. De GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm is een perfecte keuze voor iedereen die gezond en met weinig moeite wil koken.

Pluspunten
 • De pan van GreenPan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij PFAS-vrij is

  .

  De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 280 graden Celsius

  .

  Daarnaast is een aluminium pan licht van gewicht en verplaats je hierdoor makkelijker. De pan van GreenPan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij PFAS-vrij is

  .

  De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 280 graden Celsius

  .

  Een aluminium pan is licht van gewicht en verplaats je hierdoor makkelijker. De pan van GreenPan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij PFAS-vrij is

  .

  Hij is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 280 graden Celsius

  .

  Daarnaast is een aluminium pan licht van gewicht en verplaats je hierdoor eenvoudig.

Minpunten
 • Deze pan heeft een basisklasse constructiekwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm., kun je contact opnemen met Greenpan of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen