1. apparatuur
 2. BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm.

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm.

De BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm is een duurzame en kwalitatieve set pannen. Met deze set kook je gemakkelijk en gezond. De pannen hebben een extra dikke bodem, waardoor de warmte goed verdeeld wordt. De antiaanbaklaag is krasbestendig en bevat geen PFOA. Je kunt de pannen zonder olie of boter gebruiken, waardoor je vetvrij kunt bakken. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kunnen temperaturen tot 400°C aan. Na gebruik kun je de pan heel eenvoudig met lauw water en een beetje afwasmiddel afwassen. Met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm ben je verzekerd van een kwalitatieve set pannen die je lang kunt gebruiken.

Pluspunten
 • De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 160 graden Celsius

  .

  De keramische baklagen zijn geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt

  .

  Aluminium pannen zijn licht van gewicht en je kunt ze makkelijker verplaatsen. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 160 graden Celsius

  .

  De keramische baklagen zijn geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt

  .

  Aluminium pannen zijn licht van gewicht en je verplaatst ze gemakkelijker.

Minpunten
 • Deze pan heeft een basisbouwkwaliteit, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan midden- en topklasse pannen.

Veelgestelde vragen over BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen