1. apparatuur
 2. Kela Calido Braadpan 24 cm Zwart.

Kela Calido Braadpan 24 cm Zwart.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Kela Calido Braadpan 24 cm Zwart. van Kela de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Kela Calido Braadpan 24 cm Zwart.

Merk

Kela

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Kela Calido Braadpan 24 cm Zwart.

De Kela Calido Braadpan 24 cm Zwart is perfect voor het koken van heerlijke maaltijden. De gietijzeren pan is duurzaam en geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder de oven. Met de geëmailleerde binnenlaag behoudt je gerecht zijn warmte als je het direct serveert. De warmte wordt gelijkmatig over de bodem verdeeld, waardoor je ingrediënten extra lang warm blijven. De braadpan heeft een groot formaat, waardoor je malse stukken vlees voor 3 tot 4 personen kunt sudderen. Na gebruik reinig je de pan eenvoudig met warm water en een zacht sponsje. Met de Kela Calido Braadpan 24 cm Zwart creëer je de perfecte gerechten.

Pluspunten
 • De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan tot 300 graden Celsius gebruikt worden in de oven

  .

  Gietijzer is een duurzaam materiaal dat een leven lang meegaat

  .

  De handgrepen zijn gelast, waardoor er geen vuil tussen kan blijven zitten.

Minpunten
 • Een gietijzeren pan is redelijk zwaar en verplaatst zich minder gemakkelijk dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Kela Calido Braadpan 24 cm Zwart.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Kela Calido Braadpan 24 cm Zwart. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Kela Calido Braadpan 24 cm Zwart. bestaat uit Gietijzer. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Kela Calido Braadpan 24 cm Zwart. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Kela Calido Braadpan 24 cm Zwart., kun je contact opnemen met Kela of de winkel van aankoop.